Ervaren talenten

ERVAREN TALENT

Dennis Morssinkhof, sinds 1996 werkzaam in de bouwbranche in verschillende functies.

Dennis is breed inzetbaar als coach in bouw en projectontwikkeling. Hij heeft kennis van het proces en van de inhoud als het gaat om calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, projectleiding en projectontwikkeling.

Wanneer Dennis jouw coach zal zijn, kan je iemand verwachten die loyaal is, een doorzetter is, weet wat hard werken is, een tikkeltje perfectionistisch is, een groot rechtsvaardigheidsgevoel heeft, integer is en oog heeft voor de zachte kant van communicatie en samenwerking.

Als persoon is Dennis toegankelijk en laagdrempelig. Je kan hem van alles vragen en mensen kloppen makkelijk bij hem aan. Dennis kan goed kennis overdragen en situaties beeldend uitleggen zodat je snapt wat er van je verwacht wordt. 

Ervaren talent


Veelgestelde vragen

Over het algemeen kunnen we stellen dat het gaat om talenten ouder dan circa 45 jaar, echter is de daadwerkelijke ervaring het belangrijkste criterium om mee te doen. Uiteraard is er ook alle ruimte voor gepensioneerden die met hun bak ervaring de jongeren door de eerste maanden heen helpen. Tenslotte moet er een klik zijn tussen jong en ervaren talent, daar gaan we voor!

Natuurlijk kan dat. Dat is gewoon maatwerk. Dus voel je vrij om contact te zoeken met ons.

Eigenlijk is het net zo als bij het aannemen van ander personeel. Volg daarin de eigen voorwaarden. De young professional is in dienst van de organisatie die de opdracht geeft.

VastgoedSchakel zet er een ervaren talent naast. Hier heeft de organisatie geen omkijken naar. 

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.