Omschakelen

Jong talent in de regio houden
Het vasthouden van jong talent in de regio is nodig om de zogenoemde ‘brain drain’ te
voorkomen. Dit kan door torenhoge salarissen te bieden, maar er kan ook worden ingezet op het vergroten van de kansen van jong talent op de regionale arbeidsmarkt. Bij de eerste baan wordt de basis gelegd voor de toekomst. 

VastgoedSchakel stimuleert de kansen van jong talent op de lokale vastgoedmarkt en zorgt voor “snelle” persoonlijke groei en productiviteit van het jonge talent. Daarmee legt VastgoedSchakel deze solide basis. 

Een maatschappelijk betrokken pensioen
Pensioen, de één kijkt er naar uit, de ander vreest voor een groot zwart gat. Hoe het is om niet meer aan het arbeidsproces deel te nemen weet je alleen als je het ervaren hebt. Maar veel van onze coaches vinden het heerlijk om ook gedurende hun pensioen nog maatschappelijk en zinvol bezig te zijn. 

Het werken met jonge mensen is voor velen van hen een feest en houdt de ervaren talenten ook jong. De jonge talenten leren de klappen van de zweep en de ervaren talenten worden verrast door de vele nieuwe inzichten die ze gedurende de coaching trajecten opdoen. Een prachtige kans voor beide met zowel een financiële als emotionele waardering op de koop toe. 

Met behulp van de ervaren talenten kunnen de jonge talenten succesvol de arbeidsmarkt betreden en de vastgoedbedrijven helpen bij het vervullen van lastig in te vullen vacatures!

Kennisbehoud
De huidige tijd staat voor innovatie en ontwikkeling. Soms lijkt het of de kennis van gisteren vandaag alweer is achterhaald. Toch is dit niet het geval. Veel kennis en kunde, maar vooral ook ervaring is essentieel voor een stabiele bedrijfsvoering. Denk daarbij naast kennis ook aan gedrag zoals houding, voorbereiding, omgaan met teleurstellingen etc. Het zou bijzonder jammer zijn als deze kennis en ervaring verloren gaat en dus niet wordt overgedragen op de nieuwe generatie.

Veelgestelde vragen

Je kunt je aanmelden via de website en dan gaan we met jou in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

We zijn net opgericht en bezig met een eerste pilot. Als je meedoet met VastgoedSchakel ben je dus een van onze pioniers!

Dat is heel simpel: nee. We geloven erin dat iedereen er baat bij heeft als jong talent in de regio wordt vastgehouden en dat hebben we vertaald naar een formule die werkt. Elke opdrachtgever betaalt alleen een vast bedrag per maand voor de coach. Van entreegeld is geen sprake.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.