Ervaren talent

Je ziet jouw (voormalige) sector worstelen met personeelsproblematiek. Er zijn functies met personeelstekorten terwijl er ook functies zijn waar sprake is van een personeelsstop of waar zelfs ontslagrondes worden voorbereid. 

Beschik jij over ervaring in de vastgoedsector bij (semi)overheid of commerciële organisaties waar nog steeds sprake is van onvervulbare vacatures? Wil je de kansen van jong talent stimuleren door ze te coachen en daarmee de organisaties in jouw branche de helpende hand bieden? We komen dan graag met je in contact!

VastgoedSchakel koppelt een coach aan een jong talent dat aan het werk gaat bij een vastgoedgerelateerde organisatie. Als coach werk je dit jonge talent inhoudelijk in. Het bedrijf verzorgt de kennis over de interne bedrijfscultuur en de systemen. Een prachtige kans!

De voordelen

  • Van grote betekenis zijn voor de jongere generatie
  • Zowel financiële als emotionele waardering
  • Opgedane ervaring en kennis overdragen en niet verloren laten gaan
  • Actief blijven in sociale netwerken
  • Een maatschappelijke relevante tijdsbesteding

 

Ben of ga je met pensioen en houd je niet van geraniums?
Dit kunnen de voordelen voor jou zijn!

  • Blijven werken: Sommige mensen willen gewoon blijven werken, zelfs na het pensioen. Een nevenfunctie kan een manier zijn om dit te doen zonder de druk van een fulltimebaan.
  • Extra inkomen: Coaching via VastgoedSchakel geeft een extra bron van inkomsten.
  • Sociale voordelen: VastgoedSchakel brengt je in contact met jonge talenten en werkgevers zodat je kennis behouden blijft en je sociale netwerk wordt uitgebreid.


Het is wel belangrijk om rekening te houden met de eventuele belastingimplicaties van een nevenfunctie. In sommige gevallen kan het hebben van een nevenfunctie invloed hebben op je pensioenuitkering of andere sociale voordelen. Het is daarom verstandig om advies te vragen aan een financiële planner of belastingadviseur voordat je besluit om een nevenfunctie aan te nemen tijdens je pensioen.

Wil je meedoen als ervaren talent?

Veelgestelde vragen

De coach ontvangt een maandelijkse vergoeding van € 750,- exclusief BTW per opdracht. Wanneer je geen eigen bedrijf hebt, kun je deze inkomsten opgeven bij de belastingdienst als overige inkomsten.

Over het algemeen kunnen we stellen dat het gaat om talenten ouder dan circa 45 jaar, echter is de daadwerkelijke ervaring het belangrijkste criterium om mee te doen. Uiteraard is er ook alle ruimte voor gepensioneerden die met hun bak ervaring de jongeren door de eerste maanden heen helpen. Tenslotte moet er een klik zijn tussen jong en ervaren talent, daar gaan we voor!

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.