Wie zijn wij

Iedereen is het erover eens, de arbeidsmarkt is erg turbulent. Voor de ene functie is er sprake van een personeelstekort terwijl er voor andere functies reorganisaties plaatsvinden.

Ons doel is om jong talent vast te houden in de regio. Of het nu gaat om het inschakelen van jong net afgestudeerd talent of het omschakelen van jong talent van werk naar ander werk. VastgoedSchakel werkt!

Oprichters

Jasja Scholtens en Ludan Schmid zijn beide ondernemer in de vastgoedsector en ervaren de mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de vastgoedsector dagelijks. Beiden voelden ze het nut en de noodzaak om zowel jong talent, met een lastige toetreding tot de arbeidsmarkt, als de werkgever, met lastig te vervullen vacatures, te ondersteunen.

Daarom bedachten ze om vanuit VastgoedSchakel jong talent en werkgever te koppelen aan een ervaren talent in de vorm van een vastgoedcoach.

“Alleen door slim (om) te schakelen behoud je jong talent en kennis in de regio”

Veelgestelde vragen

Je kan je aanmelden via de website. Klik op de aanmeldknop bovenin!

We zijn in 2022 opgericht en bezig met een eerste pilot. Als je meedoet met VastgoedSchakel ben je dus een van onze pioniers. 

Nee, je hoeft niks te betalen om je aan te melden. 

Klik hier voor alle veelgestelde vragen. 

Ludan Schmid heeft een onderzoeks – en adviesbureau op de woning- en woonzorgmarkt
en heeft naast ondernemen een culinaire passie. 

Leidend door het getal 22 houdt Jasja Scholtens zich bezig met complexe woningmarktvraagstukken, nieuwbouwopgaves en circulair bouwen. 

Ambassadeur Liesbeth Engelsman

“Vanuit de overheid maak je je altijd druk over hoe we de jonge talenten vasthouden in onze regio. vastgoedSchakel combineert de inhoud met mankracht. Ik denk dat daar de sleutel ligt”.

Liesbeth Engelsman is werkzaam als strateeg in het ruimtelijk domein bij de provincie Overijssel en is de ambassadeur van VastgoedSchakel.