Maatschappelijke relevantie

VastgoedSchakel heeft naast de meerwaarde voor werkgever, jong talent en ervaren talent (coach) een grote maatschappelijke impact:

1         Jong talent in de regio houden

Het vasthouden van jong talent in de regio is nodig om de zogenoemde ‘braindrain’ te voorkomen. Dit kan door torenhoge salarissen te bieden, maar er kan ook worden ingezet op het vergroten van de kansen van jong talent op de regionale arbeidsmarkt.

VastgoedSchakel stimuleert de kansen van jong talent op de lokale vastgoedmarkt en zorgt voor ‘snelle’ persoonlijke groei en productiviteit van het jonge talent. Daarmee legt VastgoedSchakel voor deze talenten een solide basis voor de toekomst.

2         Een maatschappelijk betrokken pensioen

Pensioen… de één kijkt ernaar uit, de ander vreest voor een groot zwart gat. Je zult het zelf moeten ervaren. Maar veel van onze ervaren talenten (coaches) vinden het heerlijk om ook gedurende hun pensioen nog maatschappelijk en zinvol bezig te zijn.

De jonge talenten leren de klappen van de zweep en de ervaren talenten worden verrast door de vele nieuwe inzichten die ze gedurende de coachingtrajecten opdoen. Een prachtige kans voor beiden met zowel een financiële als emotionele waardering op de koop toe.

3         Kennisbehoud

De huidige tijd staat voor innovatie en ontwikkeling. Soms lijkt het of de kennis van gisteren vandaag alweer is achterhaald. Toch is dit niet het geval. Veel kennis en kunde, maar vooral ook ervaring is essentieel voor een stabiele bedrijfsvoering. Denk daarbij naast kennis ook aan gedrag zoals houding, voorbereiding, omgaan met teleurstellingen etc. Het zou bijzonder jammer zijn als deze kennis en ervaring verloren gaat en niet wordt overgedragen op de nieuwe generatie.

 

Veelgestelde vragen

Je kunt je aanmelden via de website en dan gaan we met jou in gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

We zijn net opgericht en bezig met een eerste pilot. Als je meedoet met VastgoedSchakel ben je dus een van onze pioniers!

Dat is heel simpel: nee. We geloven erin dat iedereen er baat bij heeft als jong talent in de regio wordt vastgehouden en dat hebben we vertaald naar een formule die werkt. Elke opdrachtgever betaalt alleen een vast bedrag per maand voor de coach. Van entreegeld is geen sprake.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.