Jong talent

Jong talent zonder ervaring

Sta je aan het begin van je loopbaan in de vastgoedsector of ontbreekt het je aan relevante kennis, kunde of ervaring, dan komen we graag in contact met jou!

VastgoedSchakel is een nieuw concept dat jou in contact brengt met ervaren talenten (coaches) en werkgevers om zo jouw kans en het succes op de arbeidsmarkt te vergroten. Via gerichte coaching verwerf je zelfvertrouwen en kennis. Hierdoor kan je met een goed gevoel zelfstandig en met je nieuwe collega’s aan de slag en op jouw eigen niveau worden ingezet. Een win-winsituatie!

De voordelen

 • Aan het werk, dus inkomen
 • Geen extra kosten
 • Zeker zijn van inwerkbegeleiding
 • Werken op jouw niveau en in een lerende omgeving
 • Verwerven van zelfvertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan

JONG TALENT MET ERVARING

Heb je ervaring in de commerciële vastgoedbranche en ben je geïnteresseerd in een baan in de (semi)publieke sector, dan komen we graag in contact met jou!

VastgoedSchakel is een concept dat jou omschakelt van een commerciële baan in de vastgoedsector naar een baan in de (semi)publieke sector zoals een woningcorporatie, zorgaanbieder, gemeente of provincie.

We koppelen jou aan een ervaren talent (coach) met ervaring in de betreffende branche en bemiddelen jullie samen bij een nieuwe werkgever. Via gerichte coaching verwerf je zelfvertrouwen en kennis waardoor je met een goed gevoel zelfstandig en met je nieuwe collega’s aan de slag kunt gaan. Een win-winsituatie!

De voordelen van omschakelen

 • Nieuwe carrièremogelijkheden: door om te schakelen krijg je de mogelijkheid om je carrière in een andere richting te bewegen. Handig als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of als je geen werk kunt vinden in je huidige branche. Daarnaast zijn er bij de (semi)overheid vaak doorgroeimogelijkheden.
 • Goede arbeidsvoorwaarden: (semi)overheidsbanen bieden vaak goede arbeidsvoorwaarden. Ook kan je er qua salaris op vooruit gaan waardoor je financiële situatie verbeterd wordt.
 • Betere werkomstandigheden: als je omschakelt dan kan dit ook leiden tot betere werkomstandigheden, zoals een betere balans tussen werk en privé door een kortere werkweek, meer flexibiliteit of thuiswerkmogelijkheden.
 • Persoonlijke groei: als je omschakelt dan kan dit leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Je leert nieuwe vaardigheden en krijgt de kans om jezelf te specialiseren in een bepaald vakgebied.
 • Diverse werkgelegenheid: De overheid biedt werkgelegenheid in een breed scala aan sectoren, waardoor je de kans krijgt om te werken in een baan die bij jouw interesses en vaardigheden past.
 • Mogelijkheid om bij te dragen aan de samenleving: Door te werken bij de overheid krijg je de kans om bij te dragen aan de samenleving en een positief verschil te maken.

Wil je meedoen als jong talent?

Veelgestelde vragen

Jouw gegevens zijn alleen bij ons bekend. Alleen wanneer je toestemming geeft om jouw gegevens bekend te maken bij de werkgever en coach, zullen we dat doen.

Natuurlijk kan dat. Dat is gewoon maatwerk. Dus voel je vrij om contact te zoeken met ons.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.