Werkgever

In de vastgoedbranche is het al enige tijd lastig om vacatures te vervullen. Er is een tekort aan professionals in bijvoorbeeld de bouw, ruimtelijke ordening, makelaardij en projectontwikkeling.

VastgoedSchakel brengt ervaren talent (coach) in contact met jong talent om zo via gerichte coaching vastgoed-gerelateerde organisaties te helpen om het tekort aan personeel op te lossen. Wil je ook jong talent een kans bieden zonder dat dit veel interne inwerktijd met zich mee brengt? Graag komen we dan met je in contact!

De voordelen 

  • Invullen van lastig te vervullen vacatures
  • Lagere personeelskosten dan bij ervaren nieuw personeel
  • Geen eigen inwerkbegeleiding
  • Zicht op duurzame invulling
  • Verjonging van het personeelsbestand
  • Nieuw elan en frisse (eigentijdse) blik

Wil je meedoen als werkgever?

Veelgestelde vragen

Alle opdrachten in de breedste zin binnen het vastgoed zijn welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een junior RO-jurist die bestemmingsplan-technische werkzaamheden oppakt, een beleidsondersteuner op het woonbeleid, een assistent-makelaar die in het vak gaat groeien, een werkvoorbereider in de aannemerij, een junior projectontwikkelaar, adviseur grondzaken of een woonconsulent. We kunnen opdrachten invullen vanaf MBO 4 niveau. Het is ook mogelijk om een concrete opdracht neer te leggen, denk aan het voeren van een klant- of acquisitie gesprek of het opzetten van een grondexploitatie.

Bel ons gerust. Samen bespreken we het personeelstekort binnen jouw bedrijf. We zien vaak dat door capaciteitsproblemen het niet altijd even duidelijk is waar nu precies de behoefte ligt. VastgoedSchakel denkt mee en biedt oplossingen voor zowel het inzetten van een jong talent, als ook het coachen van een talent die een andere functie gaat bekleden binnen de organisatie. Samen lossen we het op! VastgoedSchakel zet er een ervaren talent naast. Hier heeft de organisatie geen omkijken naar. 

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.