ONS CONCEPT

In het kort gezegd is VastgoedSchakel de schakel tussen jong talent, opdrachtgever en ervaren talent. 

De ervaren talenten van VastgoedSchakel begeleiden talenten die aan het begin staan van hun loopbaan bij een opdrachtgever in de vastgoedsector of talenten die kennis, kunde of ervaring missen. De ervaren talenten ondersteunen de jonge talenten vanuit hun ervaring en vakinhoudelijke kennis terwijl de opdrachtgever dit jonge talent helpt om de interne bedrijfscultuur en systemen eigen te maken. 

De inwerkbegeleiding wordt verzorgd door getalenteerde ervaren VastgoedSchakels uit de betreffende sector. Dit kunnen gepensioneerden zijn maar ook ervaren professionals die naast hun baan tijd willen vrijmaken voor het inwerken van een jong talent. 

VastgoedSchakel koppelt jonge talenten voor een periode van bijvoorbeeld een half jaar aan deze, al dan niet gepensioneerde, ervaren talenten. Deze ervaren talenten hebben veel kennis en ervaring binnen het specifieke vakgebied van de betreffende functie waardoor ze het jonge talent goed kunnen coachen. De jonge talenten kunnen gedurende deze periode bij de ervaren talenten terecht voor vakinhoudelijke vragen maar ook voor vragen over opstelling, houding, voorbereiding en presentatie. Hiermee doet het jonge talent ervaring en vertrouwen op waardoor hij/zij sneller productief is en de collega’s kunnen worden ontlast. 

VastgoedSchakel gelooft in deze unieke manier van schakelen tussen opdrachtgever,  jong en ervaren talent!

Veelgestelde vragen

Samen met de opdrachtgever wordt gekeken welk jong talent het beste past bij de opdracht en wordt er eveneens een geschikt ervaren talent bij gezocht. Het is belangrijk dat het ervaren talent de bedrijfscultuur en bedrijfssystemen van de opdrachtgever respecteert en het jonge talent hierop attendeert. VastgoedSchakel maakt samen met de opdrachtgever eerst een digitale voorselectie voor het ervaren en het jonge talent. Vervolgens vinden de gesprekken met de opdrachtgever plaats om te bepalen of er sprake is van een match.

De coach ontvangt een maandelijkse vergoeding van € 750,- exclusief BTW per opdracht. Wanneer je geen eigen bedrijf hebt, kun je deze inkomsten opgeven bij de belastingdienst als overige inkomsten.

Alle opdrachten binnen de vastgoedbranche, in de breedste zin van het woord, komen in aanmerking voor VastgoedSchakel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een junior RO-jurist die bestemmingsplan-technische werkzaamheden oppakt, een beleidsondersteuner voor het woonbeleid van een gemeente of provincie, een assistent-makelaar die in het vak wil groeien, een werkvoorbereider bij een aannemer, een junior projectontwikkelaar, adviseur grondzaken of een woonconsulent. We kunnen opdrachten invullen vanaf MBO 4 niveau. Het is ook mogelijk om een concrete hulpvraag neer te leggen bij VastgoedSchakel. Denk hierbij aan begeleiding bij het voeren van een klant- of acquisitie gesprek of het opzetten van een grondexploitatie.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.